Aktuality, novinky, súťaže

FARBÁM NEUJDEŠ

<Zadajte anotáciu>

Po prvýkrát na Slovensku zažili Košice farebnú explóziu farieb.

V sobotu 30.5.2015 sa na štart zábavného rodinného behu Farbám neujdeš postavilo viac ako 2000 účastníkov. 

Tí si prvýkrát na Slovensku do sýtosti užili päťkilometrovú trasu v úplnom centre Košíc.

 

Účastníci museli prebehnúť piatimi zónami. Na prvých štyroch na nich čakala farebná sprcha. Tohtoročnou novinkou bola piata zóna, kde bolo pre účastníkov pripravené prekvapenie v podobe penovej zóny. „Táto zóna bola čerešničkou na torte, ktorá mala u bežcov prebudiť ešte väčšiu hravosť. Sme radi, že sa nám to podarilo a ľudom sa táto zóna plná peny páčila.“ povedali organizátorky slovenského behu Lenka Šoltésová a Kamila Špesová. Registrácia a výdaj štartových čísiel a štartových balíčkov prebiehal v prevádzke DOKAŠPORT v OC Optima a pred obch. centrom boli zaparkované pestrofarebne pomalovavné Mini Coopre ktoré reklamne doprevádzali celú akciu. Traja zo zaregistrovaných bežcov, ktorí boli vyžrebovaní si odbehli tento pretek už v novej bežeckej obuvi Salomon X Scream 3D.

Najfarebnejší deň svojho života zažilo aj niekoľko známych osobností. Na štarte nechýbal primátor  mesta Košice Richard Raši, minister zdravotníctva Viliam Čislák, slovenská paralympionička Anna Orosová, plavkyňa Zuzana Mimovičová, hokejista Peter Bartoš, vodnopólista Karol Bačo a mnoho ďalších. Farebný deň vyčaroval úsmev na tvári aj deťom zo základných škôl a dôchodcom, ktorých bolo na štarte viac než tristo. Časť výťažku z akcie a zisk z dobrovoľného príspevku na modrú farbu je venovaný Slovenskému paralympijskému výboru.  

V priebehu celého dňa bol naviac na námestí pripravený bohatý sprievodný program. Svoje tanečné vystúpenie predviedli detičky zo skupiny DS Studio, množstvo súťaží a aktivít partnerov behu a na záver hudobné vystúpenie Rytmusa. 

Váš partner pri kúpe a servise bicyklov, lyží, snowboardov, všetko pre tenis, badminton, plávanie, futbal , značková športová obuv a textil už od roku 1991.

Zakúpený, objednaný bicykel Vám dopravíme  na Vašu adresu kompletne zoradený,

nastavený, pripravený na jazdu !

Sme pripravení ponúknuť Vám aj ekologickú dopravu Vášho bicykla, DPD (doručovanie zásielok je 100% uhlíkovo neutrálne) alebo dopravu, ktorá bude menej zaťažujúca pre životné prostredie, bude zohľadňovať aj ekologický aspekt združenej dopravy zásielok.  Cena takejto dopravy bude rovnaká ako doprava expresnou špedíciou , avšak čas potrebný na dopravu sa môže výraznejšie predĺžiť, lebo je závislý od šetrného využitia dopravy a kombinácie viacerých cieľov . 

 

 

 

 

CAPRICORN - DOM ŠPORTU KOŠICE
Sport 2000 Košice s.r.o.
Štúrova 16, 040 01 Košice

Bezpatné PARKOVANIE vo dvore

 

OTVÁRACIE HODINY 

        Pondelok - Piatok    

      10:00 - 18:00                                        Sobota:    

       9:00 - 13:00             

 

 

HOTLINE :        0903 99 00 49
SHOP :            0905 35 83 07
SERVIS :           055 62 22 089
capricorn@capricorn.sk

Chcete byť medzi prvými, ktorý vedia o najnovších akciách, zľavách a nových produktoch? Máte záujem o naše VIP akcie , Testovačky lyží s podmienkou registrácie do nášho spotrebiteľského klubu ? Pošlite nám svoj e-mail

Prajeme vám všetkým, aby ste boli zdraví a šťastní a mohli ste sa naplno venovať všetkému, čo máte radi.


 

O nás

Sport 2000 Košice s.r.o.            

Prevádzka CAPRICORN

otvorená od roku 1991

Štúrova 16, Košice
IČO: 52080366
IČ DPH: SK2120888561

na Facebooku

Certifikáty eshopu

  dbáme na ekológiu 

    sme spoľahliví

Produkty

Bicykle
Oblečenie a obuv
Letné športy
Zimné športy
Raketové športy
Loptové športy
Snowboarding
Lyže
Kendama -hry, elektro 

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky.    
Zmeniť nastavenia